Inicio > Blog


Últimas publicaciones


Etiquetas

Por favor, seleccione una etiqueta para ver los contenidos relacionados con la misma:

Cronología

Por favor, seleccione un período para ver sus contenidos:

"QUARTETS OPUS TRETZE"

14 de Marzo del 2017

Al restaurant l'Alqueria, seu informal desde fa anys de l'ECCA, vam presentar el nou projecte del nostre col.lectiu.

foto "QUARTETS OPUS TRETZE"

Amb l'assistència dels compositors que formem el col.lectiu de compossitors de l'ECCA, i amics propers, vam presentar el llibre-partitures 'QUARTETS OPUS TRETZE'.

A la taula, tres dels compossitors implicats: David Seguí, vingut  per a l'ocassió de Londres, on està ubicada la seua residència, el nostre mestre, amic, i moltes coses més, Javier Darias i José Maria Bru, del que tots voldríem poder copiar alguna obra.

En aquest llibre, de l'editorial EMEC, podreu trobar les partitures i els enregistraments discogràfics (en tres CD) de tretze quartets de corda, amb la seva plantilla clàssica (2 vl, vla, vc), dels següents compossitors: David Seguí, José Mª Bru, Vicent Berenguer, Jordi Orts, José del Valle, Paco Toledo, Jaime Botella, Javier Santacreu, Alfonso Romero, Paco Molina, Eduard Terol, Carmen Verdú i Javier Darias.

Les magnífiques versions estan a càrrec del Florilegium String Quartet de Bucarest, i van ser enregistrats en els S.M.E.I. Studios d'aquesta ciutat.

Per si fos poc, "Quartets Opus Tretze" està il·lustrat amb obres realitzades expressament per a l'ocasió per Rosana Ara.


OTRAS IMÁGENES
foto foto